Home > Info > Veelgestelde vragen

Sorteer op categorie

Wat voor soort beschikking is er nodig wanneer we gebruik willen maken van de opvang?

U kunt bij ons tereecht met Zorg in Natura en PGB.

Wat voor soort begeleiding bieden jullie?

Wij bieden weekendopvang (om de 4 weken), vakantieopvang en naschoolseopvang op maandag, dinsdag, woensdag & donderdag

Hoe kan ik de zorg/begeleiding voor mijn kind betalen?

De zorg of begeleiding wordt betaald vanuit een voor u toegekende beschikking door de gemeente. U kunt met het jeugdloket van uw gemeente contact opnemen om een beschikking aan te vragen. De gemeente kan de beschikking afgeven in Zorg In Natura (ZIN) of in een Persoons Gebonden Budget (PGB).

Wat kan ik doen wanneer ik mijn inloggevens van Zilliz kwijt ben?

Wanneer u uw inloggegevens kwijt bent kunt u een mail sturen naar astrid@stichtingrooz.nl.

Hoe kan ik mijn kind ziekmelden?

Wanneer uw kind ziek is kunt u uw kind ziekmelden door te bellen naar het vaste nummer (nummer toevoegen) of door een bericht te plaatsen op Zilliz.

Hoeveel is de eigen ouderbijdrage per opvangmoment?

Per logeerweekend is de ouderbijdrage €5, voor een vakantiekamp is dit €7,50 en voor dagopvang €2,50 per dag.

Hoe kan ik de eigen ouderbijdrage betalen?

De eigen ouderbijdrage wordt contant betaald bij start van het opvangmoment.

Hoe weet ik wat ik ga doen tijdens de opvang

Voor een weekend of vakantiekamp wordt er een planning gestuurd waarop precies staat wat we gaan doen

Mag ik mijn eigen laptop/mobiel meenemen naar het logeerhuis?

Ja, dat mag.

Heeft Stichting ROOZ huisdieren?

Ja, Stichting ROOZ heeft de zorg over één konijn.