x Zoeken
Sorteer op

Jeugdhulp doen we samen

17 september 2018

We hebben je hulp echt hard nodig. In het landelijke project ‘Jeugdhulp doen we samen’, staan de FoodValley gemeenten centraal. vLees gauw verder waar we jou hulp als ouder en/of jongere goed bij kunnen gebruiken! 

Kom jij als groepsbegeleider ons team versterken?

06 september 2018

Kom jij ons team versterken? Voor onze dag- en logeeropvang zijn wij op zoek naar enthousiaste en gedreven Groepsbegeleiders! (flex-contract)
Stichting ROOZ biedt een inspirerende en kleinschalige werkomgeving waarin kwaliteiten van medewerkers maximaal tot uiting komen. Denk jij actief mee, ben je flexibel, wil jij het maximale uit jezelf halen en sta jij voor persoonlijke aandacht voor cliënten.
Wij bieden jou een uitdagende baan waarin persoonlijke ontwikkeling centraal staat en jij je maximaal kunt ontwikkelen.

Vrijwilligers gezocht

17 juli 2018

Ter ondersteuning van onze werkzaamheden zijn wij op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die graag hun handen uit de mouwen steken.

Geef me de 5

17 juli 2018

In mei zijn een zestal medewerkers gestart met de vierdaagse basiscursus Geef me de 5.

Naschoolse opvang

17 juli 2018

De naschoolse opvang richt zich op kinderen en jongeren die door hun beperking of gedrag speciale aandacht en ondersteuning nodig hebben.

Start nieuwe medewerkers & stagiaires

17 juli 2018

Het afgelopen jaar is ons team versterkt door een aantal nieuwe medewerkers.

Saprea training

17 juli 2018

In de afgelopen periode heeft het team van ROOZ deelgenomen aan een tweedaagse training voor het omgaan met agressie en hoe er de-escalerend gewerkt kan worden.

Opvang vakantieperiode

17 juli 2018

De zomervakantie bij Stichting ROOZ is alweer begonnen

Vrijwilliger Sportmix in Ede

04 juli 2018

Na de zomervakantie starten de sportmix lessen weer. Wij zoeken nog een enthousiaste vrijwilliger die de jongens en meisjes met autisme wilt begeleiden tijdens het wekelijkse sport & spel uurtje.