Gaby

Persoonlijk begeleider & buddy

Hoi! Mijn naam is Gaby Zittersteijn en ik ben geboren op 3 februari 1997 in Wageningen. In augustus 2016 ben ik gestart met mijn stage bij Stichting ROOZ en deze heb ik in juli 2017 met veel plezier afgerond. Sinds augustus 2017 sta ik als groepsbegeleider op de groep tijdens de naschoolse opvang, in de weekenden en tijdens vakantie kampen. In juli 2018 heb ik mijn studie pedagogiek aan de HAN in Nijmegen afgerond samen met een minor Huiselijk geweld en een uitstroomprofiel Jeugdzorg.
Ik werk met veel plezier en passie met de kinderen. Ik geniet ervan als zij ook genieten. Naast mijn passie voor kinderen heb ik ook een grote passie voor wedstrijdzwemmen. Dit doe ik als sinds mijn 5e levensjaar. Ik train doordeweeks en heb in het weekend wedstrijden. Sportief bezig zijn met de kinderen vind ik daarom ook een must!