Linsey

Ambulant (gezins)begeleider & persoonlijk begeleider

Hallo, Ik ben Linsey Dijker-Pico, geboren op 10 maart 1990. Ik ben getrouwd en ik heb 2 dochters. Sinds 2012 ben ik werkzaam bij Stichting ROOZ. Ik ben na mijn studie gestart als groepsbeleider in de weekenden en heb hierdoor veel ervaring opgedaan in het groepswerk. Inmiddels vervul ik verschillende functie’s waarbij mijn meeste uren zitten in het ambulante (gezin)bgeleiding. In 2019 heb ik een opleiding gezinscoach gedaan. Binnen het ambulante werk wil ik graag samen met ouder(s) en kind(eren) werken aan de hulpvragen welk het gezin heeft. Hierbij vind ik het belangrijk dat we goed kijken wat de verwachtingen zijn en hierdoor samen kunnen kijken naar vaardigheden zodat het gezin het uiteindelijk zonder hulp verder kan oppakken. Binnen Stichting ROOZ geef ik ook rots en water trainingen.
In mijn vrije tijd  ben ik vaak in de turnhal te vinden. Binnen de vereniging begeleid ik een selectiegroep. Verder vind ik het leuk om tijd door te brengen met vrienden en leuke dingen te ondernemen. Ik vind het erg mooi om de kinderen veiligheid, duidelijkheid en structuur te bieden waardoor ik samen met mijn collega’s de kinderen van Stichting ROOZ leuke weekenden en vakanties kan bieden.