Linsey

Ambulant begeleider & persoonlijk begeleider

Hallo, Ik ben Linsey Dijker-Pico, geboren op 10 maart 1990. Ik ben getrouwd en heb een dochtertje. Sinds 2012 ben ik werkzaam bij Stichting ROOZ. Bij Stichting ROOZ ben ik naast groepsbegeleider ook werkzaam als persoonlijk begeleider en verzorg ik individuele begeleiding. Ook geef in binnen ROOZ rots en water trainingen. In mijn vrije tijd  ben ik vaak in de turnhal te vinden. Binnen de vereniging begeleid ik een selectiegroep. Verder vind ik het leuk om tijd door te brengen met vrienden en leuke dingen te ondernemen. Ik vind het erg mooi om de kinderen veiligheid, duidelijkheid en structuur te bieden waardoor ik samen met mijn collega’s de kinderen van Stichting ROOZ leuke weekenden en vakanties kan bieden.