Naomi

Groepsbegeleider

Hallo! Ik ben Naomi Veldhuizen, geboren op 12 oktober 1992 en ik woon in Renswoude. Ik studeer Social Work aan de Christelijke Hogeschool in Ede. In maart 2018 ben ik begonnen met mijn stage bij Stichting ROOZ, deze heb ik in januari 2019 afgerond. Sinds 1 februari 2019 sta ik als groepsbegeleider op de groep bij Stichting ROOZ tijdens de naschoolse opvang, weekenden en de vakantie kampen. Het mooie aan het werken met kinderen vind ik hun eerlijkheid, openheid en de manier waarop zij naar de wereld kijken. Ik vind het fijn om de kinderen en jongeren te kunnen ondersteunen in hun ontwikkeling. Dit doe ik vanuit een zorgzame, positieve instelling. Naast mijn school en werk ben ik graag bezig voor de radio, vind ik het fijn om een boek te lezen en ga ik er graag op uit met vrienden of familie.