x Zoeken
Sorteer op

Stagiaires gezocht!

01 juli 2020

Kom jij bij Stichting ROOZ leren en ervaren?

Cliëntenraad zoekt versterking!

18 juni 2020

Wij zijn op zoek naar nieuwe leden die de cliëntenraad zouden willen versterken.

Update Coronabeleid

10 mei 2020

Beste kinderen, jongeren en ouders/verzorgers, 

Naar aanleiding van de maatregel dat de basisscholen met ingang van 11 mei weer mogen starten hebben wij ons beleid naar aanleiding van Corona ook aangepast:

Maatregelen Stichting ROOZ in verband met Corona

03 april 2020

Graag wil ik u informeren over de gevolgen voor ons zorgaanbod en de maatregelen die we hebben getroffen n.a.v. het corona virus.

Themabijeenkomst: van basisonderwijs naar voortgezet onderwijs

20 februari 2020

Op donderdag 12 maart organiseert stichting ROOZ, op initiatief van de cliëntenraad, een themabijeenkomst over de overgang van het basisonderwijs naar het voortgezet onderwijs wanneer uw kind een psychische/psychiatrische stoornis heeft. De themabijeenkomst is gratis te bezoeken. Wel hebben we maximaal 40 plekken beschikbaar, dus meld u snel aan door een mail te sturen naar info@stichtingrooz.nl onder vermelding van uw naam en met hoeveel personen u komt.

Uitkomsten cliënttevredenheidsonderzoek

29 oktober 2019

Het cliënttevredenheidsonderzoek is ingevuld door 55 ouders/verzorgers van kinderen en jongeren en de algemene beoordeling voor Stichting ROOZ is een 8,2, een mooi resultaat!  

Aankondiging planning weekend en vakantieopvang 2020

29 oktober 2019

In november ontvangt u de inschrijflijst voor de vakantiekampen in de schoolvakanties voor 2020. Schrijf zo snel mogelijk in, want vol is vol!

Sinterklaas aftelkalender

29 oktober 2019

Sinterklaas komt er weer aan! Hierbij alvast een prachtige 'Geef me de 5' aftelkalender.

Doorstart Sportmix

29 oktober 2019

Sportclub WAAG en Sportservice Ede zijn een sportmix groep gestart voor kinderen met autisme tot 13 jaar. Meld je aan en sport de eerste maand gratis!