x Zoeken
Sorteer op

Stagiaires gezocht!

27 maart 2020

Kom jij bij Stichting ROOZ leren en ervaren?

Themabijeenkomst: van basisonderwijs naar voortgezet onderwijs

20 februari 2020

Op donderdag 12 maart organiseert stichting ROOZ, op initiatief van de cliëntenraad, een themabijeenkomst over de overgang van het basisonderwijs naar het voortgezet onderwijs wanneer uw kind een psychische/psychiatrische stoornis heeft. De themabijeenkomst is gratis te bezoeken. Wel hebben we maximaal 40 plekken beschikbaar, dus meld u snel aan door een mail te sturen naar info@stichtingrooz.nl onder vermelding van uw naam en met hoeveel personen u komt.

Vacature Groepsbegeleider (vast 8-12 uur of flex)

06 januari 2020

Kom jij ons team versterken? Voor onze logeeropvang zijn wij op zoek naar enthousiaste en gedreven Groepsbegeleiders! (vast uren contract 8-12 uur of flex-contract)
Stichting ROOZ biedt een inspirerende en kleinschalige werkomgeving waarin kwaliteiten van medewerkers maximaal tot uiting komen. Denk jij actief mee, ben je flexibel, wil jij het maximale uit jezelf halen en sta jij voor persoonlijke aandacht voor cliënten.
Wij bieden jou een uitdagende baan waarin persoonlijke ontwikkeling centraal staat en jij je maximaal kunt ontwikkelen.

Cliëntenraad zoekt versterking!

29 oktober 2019

Wij zijn op zoek naar nieuwe leden die de cliëntenraad zouden willen versterken.

Uitkomsten cliënttevredenheidsonderzoek

29 oktober 2019

Het cliënttevredenheidsonderzoek is ingevuld door 55 ouders/verzorgers van kinderen en jongeren en de algemene beoordeling voor Stichting ROOZ is een 8,2, een mooi resultaat!  

Aankondiging planning weekend en vakantieopvang 2020

29 oktober 2019

In november ontvangt u de inschrijflijst voor de vakantiekampen in de schoolvakanties voor 2020. Schrijf zo snel mogelijk in, want vol is vol!

Sinterklaas aftelkalender

29 oktober 2019

Sinterklaas komt er weer aan! Hierbij alvast een prachtige 'Geef me de 5' aftelkalender.

Doorstart Sportmix

29 oktober 2019

Sportclub WAAG en Sportservice Ede zijn een sportmix groep gestart voor kinderen met autisme tot 13 jaar. Meld je aan en sport de eerste maand gratis!

Deel je ervaringen, om samen de jeugdhulp te verbeteren!

29 oktober 2019

Het landelijke programma Zorg voor de Jeugd heeft als opdracht om de hulp aan alle kinderen, jongeren en gezinnen in Nederland beter te maken. Om de jeugdhulp te verbeteren willen zij kunnen leren van jouw ervaring!