Home > Nieuws > Opvang vakantieperiode

Opvang vakantieperiode

17 juli 2018

Naschoolse opvang & vakantieopvang:
Van 16 juli tot en met 24 augustus vinden bij ROOZ de vakantiekampen plaats. Gedurende deze weken wordt er naschoolse opvang geboden. Vanaf maandag 27 augustus zal de naschoolse opvang weer starten. Gedurende de vakantieperiode lopen de logeerweekenden ongewijzigd door.

Afmelden voor weekendopvang in de vakantieperiode:
Wanneer uw kind(eren) in de vakantie niet kan komen logeren in het weekend, of er zich andere planning-gerelateerde wijzigingen voordoen vragen wij u dit tijdig door te geven aan planning@stichtingrooz.nl?

Beschikbare plekken in de zomervakantiekampen:
In onderstaande vakantie kampen is er nog een plekje vrij voor dagopvang of logeeropvang. Als u uw kind nog wilt opgeven voor één of meerdere dagen in deze periodes wilt u dit dan mailen naar planning@stichtingrooz.nl of telefonisch doorgeven op 0318-303638. Wij kijken dan of de beschikbare plek ook een passende plek is voor uw kind.
– maandag 23 juli t/m vrijdag 27 juli
– maandag 30 juli t/m vrijdag 3 augustus