Home > Nieuws > Voor Elkaar in Ede

Voor Elkaar in Ede

27 november 2018

Voor Elkaar in Ede. een website gericht op activiteiten, diensten en contact met anderen in Ede en omgeving. Binnen deze website kunt u gemakkelijk op zoek naar activiteiten of diensten. Deze zijn veelal gratis, of tegen een kleine vergoeding.

De website is gericht op alle leeftijdscategorieën en biedt een breed scala aan activiteiten aan.
Ook is het mogelijk om op deze website vrijwilligers te vinden, of uzelf juist aan te melden als vrijwilliger in Ede.

Ook Stichting ROOZ zal op deze website haar activiteiten gaan delen, en vacatures voor vrijwilligers plaatsen.
Deze vacatures zijn daarnaast uiteraard ook te vinden op Vrijwilligerswerk

Hieronder kunt u de introductiefilm van de website Voor Elkaar in Ede bekijken. Voor meer informatie kunt u uiteraard ook terecht op www.voorelkaarinede.nl